uitdegrondgestampt.nl

 

Vrouwen: die boúwen.

 
fullsizeoutput_3cf.jpeg
 

whatever you do...

...do it well.

Uitdegrondgestampt.nl brengt de bouwvrouw van vandaag alles wat zij nodig heeft.

Sterke voorbeelden, aansprekende verhalen en praktische tools & tricks. Een plek voor inspiratie, om ervaringen te delen en mogelijkheden te ontdekken.  FEATURED - MELANIE van lAAK

Melanie is na haar studie begonnen als management trainee bij een grote aannemer. De dynamiek en hectiek op de bouwplaats geeft haar een  kick.

"Het leukste aan het werk als uitvoerder is voor mij dat er altijd iets te beleven is. Problemen op de bouwplaats moeten altijd direct worden opgelost. Gewoon hands-on and go!"Inspire

Doe hier je dagelijkse dosis inspiratie op. Op deze pagina verzamelen wij voor jou artikelen, blogs en filmpjes over vrouwen die bouwen. Doe inspiratie op, lees aansprekende succesverhalen of laat je enthousiasmeren door verschillende presentaties of speeches.

Heb je gelijk goede input voor dat praatje in de lift of bij het koffiezetapparaat!Over uitdegrondgestampt.nl

Wat is uitdegrondgestampt.nl eigenlijk? Waarom ligt de focus op vrouwen en niet meer diversiteit in het algemeen? Waar richten jullie je op en wie is uitdegrondgestampt.nl? Wat doe ik als ik ook wil bijdragen aan deze website?

Lees op deze pagina het gedachtegoed achter deze website
 

 
 
The most effective way to do it, is to do it.
— Amelia Earhart
 
 
fullsizeoutput_500.jpeg
 

Zaha Hadid -

Would they call me a diva if I were a guy?

Er wordt nogal wat afgestampt in de bouw. Je hoeft maar op de fiets te stappen en even rond te fietsen, overal is de bebouwde wereld constant in verandering. Het is duidelijk: de markt is volop in beweging.

En ook klinkt steeds luider het geluid over gelijkheid. Ook in de bouw. Nog steeds wordt de bouw gezien als een door mannen gedomineerd werkmilieu. Waarom is er geen plek om te laten zien wat vrouwen in de bouw doen? Uitdegrondgestampt is een platform dat deze twee onderwerpen verbindt: vrouwen die bouwen.  

 
 
Power is not given to you. You have to take it.
— Beyonce Knowles
 
 
fullsizeoutput_51e.jpeg
 

..INSPIRATION FEATURED

TED Talk - So we leaned in... Now what?

- Sheryl Sandberg was doodsbang tijdens haar TED Talk in 2010 - omdat ze voor het eerst zou vertellen over haar ervaring. Als eenzame vrouw in de top van de zakenwereld.

 
The question isn’t who’s going to let me; it’s who is going to stop me.
— Ayn Rand
 
 
IMG_6382.jpg
 
I don’t care what you think about me. I don’t think about you at all.
— Coco Chanel
 
 
IMG_6379.jpg